Ke life tseo u ka li nahanang?

B2C Data Innovating with Forum and Technology
Post Reply
masud ibne2077

Ke life tseo u ka li nahanang?

Post by masud ibne2077 »

Qetellong, katleho ea Chatbots e ipapisitse le ho ba moo sepheo sa rona se leng teng le ho tseba ho khetha mokhoa le mokhoa oa ho buisana le bona, oa ho qoqa le bona.

Ho na le mekhoa e meng ea ho sebelisa Chatbots.

Kenya boleng ba poso ena ka maikutlo a hau 'me u re tsebise qetellong.

Beha Chatbot ho Facebook ea hau 'me u qale ho qoqa le bamameli ba hau!
Ha ke u bolelle letho le lecha ha ke re Facebook ke sebaka se seholo sa marang-rang se rekisoang haeba khoebo ea hau e le B2C.

Kenya Chatbot profilaneng ea hau reka lintlha tsa telemarketing ea Facebook 'me u sebeletse balateli ba hau hantle!

Haufinyane tjena, ke ile ka ea thupelong le Vilma Núñez mme ho eona, o re sietse setšoantšo sena se setle seo u se bonang ka tlase.

Setšoantšo sa Vilma Nunez le Chatbots

Ntho ea bohlokoa ha u theha Chatbot ho Facebook (le kae kapa kae) ke ho hopola ho kenyelletsa botho ba hau:

Nahana hore na balateli ba hau ba tla e etsa joang.
E-ba le kutloelo-bohloko 'me u ipehe boemong boo ba leng ho bona.
Ba ne ba batla eng hore ba tle ho uena?
U na le litharollo life bakeng sa bona?
Ho theha bot ho bonolo. Ho theha puisano ke karolo e thata.

- Felicia de Agrela #BotsInAction

Ketso e 'ngoe le e' ngoe eo mosebelisi a e nkang lebitsong la hau, webosaeteng ea hau, liprofinseng tsa hau tsa sechaba, ke monyetla oa ho hokahana le bona le ho qala moqoqo.

Re bone qalong ea poso hore ho qala moqoqo ke mohato oa pele oa ho aha bots'epehi ho motho eo e ka bang moreki oa hau.

Ka hona, liipato tse kang “ha ke na nako ea ho lumelisa” ha li na thuso ho rōna.
Post Reply