Ke hoʻomau nei ka hoʻopaʻapaʻa e pili ana i ka hopena o ka ʻikepili Google Analytics ma ka hana SEO o kahi pūnaewele. Ua ʻōlelo ʻo John Mueller o Google ʻaʻole pili pono ka hoʻohui ʻana iā Google Analytics i ka hana pae SEO o kahi pūnaewele. Eia naʻe , hiki i ka ʻike i loaʻa mai Google Analytics ke kōkua iā Google e hoʻomaikaʻi i ka ʻike o ka pūnaewele.
Makemake nā ʻenekini e hāʻawi i nā mea hoʻohana i nā hopena e hāʻawi iā lākou i ka ʻike maikaʻi loa. Ma ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā metric ʻike mea hoʻohana, hiki iā ʻoe ke kōkua me ka hana SEO o kāu pae pūnaewele. Ma lalo iho nei kekahi o nā anana ʻike mea hoʻohana i hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia.
Pākuʻi Paʻi
ʻO ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka nui o ka bounce rate ke ʻike nei ka poʻe ma mua o telemarketing sms helu kelepona hoʻokahi ʻaoʻao pūnaewele ke kipa lākou. Hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia kēia ma ka hana ʻana i nā loulou kūloko hou aku i nā ʻike pili. Ma ka mana, ʻaʻohe hōʻike paʻa e pili ana ka bounce rate i ka hopena SEO. Eia nō naʻe, loaʻa iā Google kahi patent e pili ana i ka bounce rate no nā hopena hulina organik. ʻO ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka helu bounce rate o kahi pūnaewele e hōʻemi pū i ka pilikia o ka hāʻule ʻana o ka pae.
Ka manawa ma ka pūnaewele
Hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia kēia ma ka hoʻokumu ʻana i nā ʻike hoihoi. No ka laʻana, hiki ke hoʻonui ʻia ka ʻike i ka maʻiʻo lōʻihi, a i ʻole he wikiō a i ʻole kiʻi kiʻi hiki ke hoʻohui ʻia i ka ʻaoʻao pūnaewele.
Linkbuilding no SEO ma 2019
ʻO nā loulou ke kahua e hoʻohui i ka Pūnaewele. Loaʻa iā lākou ka mana nui i ka pae ʻimi organik a e hoʻomau i ka hana i ka wā e hiki mai ana. ʻO ka loaʻa ʻana a i ʻole ka loaʻa ʻana o nā loulou e pili ana i ka hana SEO o kāu pūnaewele ke lilo nei i mea paʻakikī. He mea nui ʻoe e hui pū me kahi loea a i ʻole kahi hui e hiki ke hoʻopaʻa i kēlā mau loulou e "hāʻawi iā ʻoe i nā hopena SEO āu e makemake ai."
ʻAʻole mālama like ʻia nā loulou a pau
Ke ʻimi nei ʻo Google e hakakā i ka spam a me nā hoʻolālā loulou. ʻIke ʻia ka ʻenekini e "helu i kekahi mau loulou" e kuhikuhi ana i kahi pūnaewele. No laila, he mea nui e hoʻopaʻa mua ʻoe i ke ʻano o nā loulou, inā ʻaʻole e lilo ana kāu hoʻoikaika ʻana i nā loulou.
He aha ke ʻano o nā loulou e kūkulu ʻia?
ʻO nā loulou kuʻuna mai nā pūnaewele kūpono a me ka mana e hāʻawi i ka hopena maikaʻi loa. Loaʻa ʻia kēia mau mea ma o nā hāʻawi leka hoʻokipa, nā loulou kumuwaiwai, nā ʻōlelo, nā ʻōlelo a i ʻole nā nīnauele. Nui nā ʻano hana kūkulu loulou i hiki ke hoʻohana ʻia, akā naʻe, ua ʻike mākou ʻo nā pou blog malihini ka mea hiki ke hoʻonui a hāʻawi i ka hopena wikiwiki.
Eia hou, pono e kūkulu ʻia nā loulou ma ke ʻano kūlohelohe. ʻO ia hoʻi ke kūkulu ʻana i nā loulou i ka wikiwiki a me ka hoʻohana ʻana i nā ʻano kikokikona heleuma e hoʻohana ai nā mea hoʻohana pūnaewele.
SEO me nā "Snippets Hōʻikeʻike"
I nā makahiki, ua hoʻolauna ʻo Google i nā snippets i hōʻike ʻia e hāʻawi i nā pane wikiwiki a me nā nīnau maʻamau. No laila, pono e nīnau nā ʻoihana iā lākou iho pehea e ʻike nui ai: