Копірайтер у вогні! Простий посібник + відео

B2C Data Innovating with Forum and Technology
Post Reply
masud ibne2077

Копірайтер у вогні! Простий посібник + відео

Post by masud ibne2077 »

Він швидкоплинний, егоїстичний і спокусливий поет, який нашіптує слова, яким не скажеш ні. Йдеться не про обман, брехню чи прикидання. Він складається з захоплюючого, переконливого та спокусливого. Якщо вас заінтригували мої слова, якщо вас приваблює це мистецтво, то далі буде карта; мій майбутній копірайтер.

— Іво Фіз, бунтівний копірайтер

Знаєте, що найскладніше у створенні суперпосібника з копірайтингу?

Слідкуйте за тим, щоб вступна частина, ті перші абзаци, в яких ви повинні пояснювати теорію, не виявилися нестерпним болем, яке змусило читача обертатися в пошуках «зеленіших пасовищ».

Це одна з моїх найбільших нав’язливих ідей як копірайтера, Купуйте дані телемаркетингу і якщо ви займаєтеся контент-маркетингом, вона також має бути вашою.

Відповідно до статистичних даних, опублікованих у 2015 році Statistic Brain , середній час уваги веб-користувача впав до 8,25 секунди.

Тож я краще зроблю все можливе з цією статтею. Вам так не здається?

Це все, що ви збираєтеся відкрити в цьому суперпосібнику:

Що таке копірайтер?
Копірайтер: функції та прикладні методики.
Як писати рекламні заголовки: правила та методи ACR©.
Формули копірайтингу: 3 альтернативи AIDA, про які ви не знали.
Серйозні помилки копірайтингу.
7 дійсно корисних інструментів для копірайтера.
Ходімо туди!

копірайтер що це таке
Що таке копірайтер насправді?
Прочитавши перші рядки цієї статті, ви вже відчули, що копірайтер — це майстер слова, редактор, який спеціалізується на переконанні.

Звичайно, маркетинг – це ваше природне середовище.

Ваші навички дозволяють вам створювати тексти, які називаються копіями, щоб переконати читача виконати певну дію.

Наприклад:

Натисніть на рекламний банер.

Відкрийте електронний лист.

Вподобайте нас на Facebook.

Підпишіться на свій блог.

Купуйте ваші продукти або найміть ваші послуги.

Фактично, останнє є основною метою копірайтингу: продавати.

Не обманюйте себе!

Талант копірайтера не вимірюється тим, наскільки добре він пише, оригінальністю його текстів чи орфографічною та граматичною правильністю.

Талант копірайтера вимірюється коефіцієнтами конверсії його текстів.

Фактично, переконливе написання в чистому вигляді відоме як копірайтинг прямого відгуку.

Чому вони так називають?

Тому що ваша мета полягає в тому, щоб читач отримав негайну, активну та сприятливу реакцію на те, що він читає.

Це так просто.

Але навіщо змушувати вас це читати, якщо я можу пояснити вам це так, ніби ми зіткнулися віч-на-віч?

Ось відео, в якому я вам розповідаю:

Що таке копірайтинг - 0:30

Що таке копія - Мін 1:00

Як працює прямий копірайтинг [+ приклад] - Мін.: 2:32

Всі види копірайтингу - 5:37

Мініатюра відео Youtube
Якщо вам потрібна додаткова інформація про мистецтво переконливого письма, ви можете поглянути на мій чудовий пост про те, що таке копірайтинг .

Копірайтер: функції та прикладні методики
Тепер, коли ви знаєте основи, дозвольте мені швидко розповісти вам про навички та функції копірайтера.
Post Reply