Pse të përdorni pagesën për klikim?

B2C Data Innovating with Forum and Technology
Post Reply
olive

Pse të përdorni pagesën për klikim?

Post by olive »

PPC është e dobishme për pothuajse çdo biznes. Është një nga mundësitë e pakta për të arritur klientin tuaj ideal në çdo fazë të procesit të blerjes. Këtu janë disa përfitime për t'u marrë parasysh:

1. Paguani vetëm kur dikush klikon
Me reklamat e kostos për përshtypje (CPM), ju paguani për ekspozimin. A mund ta imagjinoni drejtimin e një fushate në një faqe të njohur si TMZ, por duke marrë shumë pak klikime dhe akoma më pak shitje? Ju mund të bëni një faturë të madhe pa asgjë për të treguar për të.

Por me reklamat PPC, ju paguani vetëm për Të dhënat e telemarketingut performancën. Me fjalë të tjera, nëse askush nuk klikon në reklamën tuaj, ju nuk keni borxh asgjë. Kaloni kohën tuaj duke u fokusuar në kopjen e reklamës tuaj dhe duke optimizuar faqen tuaj të uljes për të përmirësuar trafikun dhe normat e konvertimit derisa të gjeni sukses.

2. PPC ofron më shumë kontroll sesa reklamat tradicionale
Ndryshe nga reklamat tradicionale, reklamimi PPC ju lejon të merrni kontrollin e plotë të fushatave tuaja. Për shembull, ju nuk jeni të lidhur me ndonjë kërkesë të vështirë për buxhetin tuaj. Nëse dëshironi të testoni një fushatë me 5 dollarë në ditë, shkoni për të.

Image

3. PPC ofron një pasqyrë transparente për performancën e një fushate
Ju gjithashtu keni qasje në kohë reale në analitikën e performancës, duke përfshirë shpenzimet tuaja aktuale të reklamave dhe normën tuaj të klikimeve (CTR). Kjo do të thotë që ju mund të bëni ndryshime në reklamat tuaja edhe nëse ato janë të drejtpërdrejta. Ju mund t'i ndryshoni fushatat tuaja në lëvizje për të optimizuar kthimin e investimit (ROI) dhe për të arritur qëllimet tuaja.

4. PPC është më i shpejtë se SEO
Nëse keni një faqe interneti të re dhe jeni duke u mbështetur në trafikun e kërkimit organik, me siguri do të prisni për një kohë të gjatë për të parë rezultatet.

Por me PPC, ju mund të lansoni markën tuaj dhe të nxirrni emrin tuaj menjëherë. Ju dëshironi një pjesë të tregut sa më shpejt të jetë e mundur dhe reklamimi PPC ju jep mundësinë për të arritur audiencën tuaj të synuar menjëherë.
Post Reply