دی و روانشانسی ترید می‌کنند

B2C Data Innovating with Forum and Technology
Post Reply
anikaakhi

دی و روانشانسی ترید می‌کنند

Post by anikaakhi »

بالاخره در یک نقطه‌ای کوین شروع می‌کند به بیرون آمدن از این وضعیت قدرتمند و مسیر جدیدی را برای رفتن به قله آغاز می‌کند.

حالا بیایید نگاهی به ریپل (Ripple) در ابتدای صعود بزرگش بیندازیم.

كيف تتغلب على سوق العملات المشفرة وتترك وظيفتك وتقضي بقية حياتك على الشاطئ؟

قله قبلی‌ش خارج از نمودار افتاده است، اما دقیقا مشابه دو دفعه قبل عمل کرده است. اگر می‌خواهید ببینید کوچک نمایی کنید. خیلی بالا رفته، بعد سقوط کرده و بعد با یک شیب آرام پیش رفته و یک بیس قدرتمند شکل داده است و بعد در میانگین متوسط نمایی (EMA) به ۲۰۰ رسیده است.

من کشف کرده‌ام که کریپتوها از بازارهای نقدتر و بازارهای کارا مانند نزدک یا بازار بورس نیویورک خیلی سریع‌تر هستند. درحالی‌که نمودارهای روزانه یا هفتگی خیلی بیشتر در آن بازارها به کارتان می‌آیند، نمودارهای کوتاه مدت چند ساعته از دو تا چهار ساعت در کریپتو بیشتر به شما کمک می‌کند که در جریان تغییرات بمانید.

حرف من را به عنوان وحی منزل نپذیرید. خودتان بروید و ببینید. اگه بازه‌ی زمانی بهتری پیدا کردید،‌ روی همان پیش بروید. یک بازه‌ی زمانی خوب تعداد حرکات کمتری در خود دارد نه بیشتر. کمتر. ترید کمتر بهتر است. بیش از حد ترید نکنید.

دقت کنید که ریپل بر روی الگوی سهمی‌اش سه فرازونشیب داشته است. من بعد از دومین صعود به بالا خریدم و کنار کشیدم چون دومین تایید برای ترند رو به بالا در حجم بالا بود. بعد بالاتر رفت و به EMA ۲۰۰ رسید. بعد پایین آمد، روی همین خط ماند و دوباره بالا رفت. من اول متوجه شدم که در زاویه‌ی حمله از این حالتش خارج می‌شود. همان خط قرمزی که رسم کرده‌ام که تا ۴۵ درجه بالا می‌رود و به بالای خط ترند می‌رسد.

معمولا در این نوع حرکت‌ها پنج موج وجود دارد. درحالی‌که بقیه تریدرها فکر می‌کنند که صعود قیمت به پایان رسیده‌ است، من تصمیم گرفتم خرید کنم چون می‌دیدم که الگوی سهمی در حال شکل گرفتن است و دو مرحله مانده است تا یک نردبان واضح شکل بگیرد.

تریدرهای دیگر فکر می‌کردند آنجا بالاترین نقطه است چون آنها بر اساس سیستم اعتقاو نمی‌توانند قبول کنند که نمودار واقعا در حال شکل گیری است. به این خاطر که بیشتر افراد در کریپتو طبیعت متمرکز ریپل را دوست ندارد.

من هم دوست ندارم. امیدوارم در بلندمدت ریپل شکست بخورد تا یک دارایی غیرمتمرکزتر جای آن را بگیرد. اما وقتی که پای ترید در میان باشد، وقت آن نیست که سودم را فدای سیستم اعتقادی اخلاقی‌ام کنم.

من با خوشحالی از ریپل پول درمی‌آوردم و بعد پولم را روی کوین‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کنم که در بلند مدت به آنها اعتقاد دارم. چه من بخواهم چه نخواهم ریپل شکست می‌خورد یا موفق می‌شود. این بازار است که تصمیم نهایی را می‌گیرد که چه چیزهایی ارزش نگه داشتن دارند و چه چیزهایی نه.

اما اگر اجازه بدهید که اعتقاداتتان شما را کور کنند که چیزی که درست مقابل شما قرار دارد را نبینید، بدون شک شکست خواهید خورد.

بازار اهمیتی نمی‌دهد که شما چه نظری دارید یا از چه چیزی خوشتان می‌آید و از چه چیزی نه. کاری را که م رقم هاتف بلجيكي ی‌خواهد انجام می‌دهد، هر وقت که دلش بخواهد و این نمودار یک چیز را نشان می‌داد:‌ ریپل آماده می‌شود که به یک صعود سرسام آور وارد شود. پس وقتی که بقیه پولشان را بیرون می‌کشیدند من خریدم و توانستم از موج سوم ریپل استفاده کنم.

بعد وقتی که شروع به کاهش قیمت کرد، با سود فروختم. وقتی که قیمت ثابت شد دوباره خریدم که برای موج بعدی آماده باشم.

واقعیت
درک واقعیت شما را آزاد خواهد کرد.

سیستم اعتقادی شما زندانی است که خودتان برای خودتان ساخته‌اید.

اما چیزی که باید بدانید این است که در زندان قفل نیست. هیچوقت قفل نبوده و شما می‌توانید هر وقت که بخواهید از ایده‌های محدودتان به سمت واقعیت فرار کنید، کافیست که در را باز کنید.

پس این کار را بکنید و در را باز کنید.

مشاهده کنید. تصور نکنید. نمودارها را همانطوری که هستند ببینید و پس از آن می‌توانید تصمیمات خوبی بگیرید.

از آزمون و خطا برای تست کردن مشاهدتان استفاده کنید. اگر مشاهدتان اشتباه است، آنها را بی‌رحمانه دور بریزید و به سوی مشاهده بعدی بروید.

چرخه بازار بک چیز جهانی است. فهمیدن و استفاده از حرکات سهمی در هر بازاری مانند جام مقدس است. یعنی جایی که پول زیادی وجود دارد و جایی که مردم پولدار می‌شوند و بازار را بازی می‌دهند.

بروید و هر نموداری که می‌توانید را ببینید و متوجه می‌شوید که این الگو در زمان‌های به اندازه‌ی کافی طولانی تکرار می‌شود. وقتی که صبحت از سهام جدید می‌شود، یعنی شرکت‌های جدید، یا کریپتوهای جدید زمان کافی برای شکل گرفتن به طور صحیح وجود ندارد. پس فقط یک خط مبنای صاف تریدینگ می‌بینید.

در چنین مواقعی فقط می‌توانید بروید و اساس (فاندامنتال) پروژه را بررسی کنید. وایت پیپر را بخوانید. پیگر تیم باشید. کانال‌های اسلک (Slack)‌ آنها را دنبال کنید. سعی کنید بفهمید با گذشت زمان موفق می‌شوند یا شکست می‌خورند. بعد می‌توانید تصمیم بگیرید که می‌خواهید در نهایت روی آنها سرمایه گذاری کنید یا نه.

اما بروید و به هر دارایی یا کوینی که برای مدت طولانی‌تر وجود داشته توجه کنید و الگو را خواهید دید. مهم نیست زی‌کش باشد یا آمازون یا فیسبوک یا نتفلیکس یا طلا یا نفت یا شکر.

سعی نکنید یک الگوی بدون نقص پیدا کنید. یک الگوی مشابه و بدون نقص که همیشه هم دقیقا اتفاق بیفتد وجود ندارد. گاهی یک سهم یا کوین دچار موج‌های زیادی می‌شود، خیلی بالا و پایین می‌شود یا مثل یک مار وحشی حرکت می‌کند اما در نهایت، آرام آرام اما بدون ترید یک حرکت قله‌ای و بعد سقوط برایش اتفاق می‌افتد.

رمز موفقیت این است که بدانید چطور در پایین‌ترین قیمت بخرید و در بالاترین قیمت بفروشید.

این همان قسمتی است که افرادی که می‌خرند و نگه می‌دارند از دست می‌دهند. آنها وقتی که تریدرها نمی‌توانند از تمام حرکت استفاده کنند به آنها می‌خندند. تریدرهایی که کمی زود خارج می‌شوند و انفجار دیوانه‌وار آخر را از دست می‌دهند. اما این تریدرها هستند جوجه‌هایی بیشتری را آخر پاییز می‌شمارند چون بازار یا دارایی‌ به خاطر اینکه آنها می‌فروشند و خارج می‌شوند کم کم در سرازیری قرار می‌گیرد و افرادی که فقط نگه داشته‌اند ۴۰ یا ۸۵ درصد از سودشان را از دست می‌دهند.

استاد فروختن شوید.

اگر ندانید که چه زمان باید بفروشید و چه زمانی باید نگه دارید پس اصلا چه فایده‌ای دارد؟

وقتی که این موضوع را درک کردید و متوجه شدید که واقعیت است، آن وقت است که به طور مدام ‌می‌توانید بازار را شکست دهید.

و آن وقت است که شاید، فقط شاید بتوانید از شغل‌تان بیرون بیایید، به سمت بهشت بروید و باقی عمرتان را هرکاری دلتان خواست بکنید.

ترید خوبی داشته باشید.

اشتراک‌گذاری :
ربما..

السؤال الرئيسي هو هل هذا ممكن حقا؟

يبدو أن هذا ممكن حقا.

كيف لي أن أعرف؟ لقد بحثت ورأيت المتداولين الذين فعلوا ذلك بالفعل.

لقد جلست في حضورهم وشربت من ينبوع حكمتهم المغلي. لقد استمعت وتعلمت. لقد كسبت المال وخسرت المال، لذا لا يتعين عليك ارتكاب كل الأخطاء بنفسك. لقد انتهت دورتي التدريبية.

الآن أنا مستعد لأعرض لكم ما تعلمته من الأستاذ الأسطوري. في هذه السلسلة الجديدة من المقالات، دليل للتغلب على أسواق العملات المشفرة

بعض هؤلاء الأشخاص لديهم فصول دراسية ومجموعات خاصة ومنشورات تعليمية.

لكنني سأعلمك كل ما تعلمته مجانًا.

تسأل، لماذا يجب أن أفعل مثل هذا الشيء؟

لأن هذه هي طبيعتي. أنا كاتبة ومعلمة ومصنع أفكار مفتوح المصدر.

المعرفة يجب أن تكون مجانية.

ومن طرق معرفة الوقت الحاضر دراسة أفضل الأساليب وأعماله.

لم أضيع وقتي مع الأشخاص الذين يدورون حول السماء، ولكني كنت أبحث عن تقنيات تداول عملية.

وهذا ما حصلت عليه.

لذلك دعونا نصل إلى النقطة ونتعلم كيفية التواصل مع السوق.

(إذا كنت غير صبور حقًا، فانتقل إلى نهاية المقالة وشاهد المخططات التي توضح العملات المشفرة

الأساتذة الخفية

أول شيء ربما تسأله هو من هم هؤلاء الأشخاص؟

كانت معاييري بسيطة. كنت أرغب في العثور على متداولين بدأوا بمبلغ يتراوح بين 1000 دولار و45000 دولار وحققوا الملايين في غضون عامين.

المعيار الثاني هو أنهم فعلوا ذلك بالفعل. وكما يقول تيم فيريس في كتابه، أسبوع العمل لمدة 4 ساعات، لا يحق لأي متظاهر الدخول.

كما أنني لم أرغب في الأشخاص الذين اشتروا واحتفظوا بالعملات المعدنية ثم حدث أكبر انفجار في الأسعار في طريق. كنت أبحث عن المتداولين، الأشخاص الذين لم يكتفوا بالشراء للاحتفاظ به.

نعم، شيء من هذا القبيل ممكن.

ربما لا تزال لا تعتقد بوجود مثل هؤلاء الأشخاص أو أن شيئًا كهذا ممكن.

إنه غبي، أليس كذلك؟ لا أحد يستطيع التغلب على السوق.

صدق أو لا تصدق، لقد قمت بمراجعة 5 متداولين مختلفين قاموا بذلك.

في الحقيقة أنا لا أطلب منكم أن تؤمنوا بأي شيء لأن الإيمان هو عدو الذكاء. كل ما عليك فعله هو أن تنظر بعقل متفتح، وتستمع، وتتعلم، ثم تقرر بنفسك. يؤكد كل خمسة منهم، 4 رجال وامرأة واحدة، على أنه يجب عليك الحد من أنظمة معتقداتك والاعتقاد بأن ذلك يجب أن يتم قبل أي إجراء آخر.

قال جوردان بلفورد، في ذئب وول ستريت، "الشيء الوحيد الذي يقف بينك وبين أهدافك هو القصة الغبية التي تحكيها لنفسك باستمرار عن سبب عدم قدرتك على تحقيق أهدافك."

هذا هو بالضبط. معظم الناس لا يعتقدون أن هذا ممكن أو يعتقدون أن الأشخاص الذين نجحوا كانوا محظوظين.

إذا كنت تعتقد أنك تستطيع أو تعتقد أنك لا تستطيع، فأنت على حق في كلتا الحالتين. لقد كنت واحداً من هؤلاء الأشخاص الذين اعتقدوا أن هذا أمر غبي، ولكن بعد ذلك أدركت أن هذا صحيح بالفعل. لا يمكنك حتى النهوض والبدء إذا كنت لا تعتقد أن ذلك ممكن.

ولكن ليس من المفترض أن يكون مجرد نوع من قوة التفكير الإيجابي التي تدفعك إلى الأمام. التفكير الإيجابي يوصلك إلى نقطة البداية فقط. حيث يمكنك أن تتخيل نفسك تملك مليون دولار وسيارة لامبورغيني، لكن التفكير فيهما لا يجعلها تظهر أمام عينيك. فقط العمل الجاد والانضباط والدراسة يمكن أن تفعل ذلك. من الممكن ارتكاب الأخطاء والتعلم من الأخطاء.
Post Reply